Beställning

Fick en beställning för ett tag sen och såklart man tackar ja!
Det var en kaffefilterhållare som skulle fixas till. Från blått med blommor till shabby me text!
 
 
 
Både jag & kunden blev nöjd så det kändes bra! Vad tycker ni då? Bra eller dåligt? Kommentera gärna! Vill höra era åsikter!! :)

Darkvax

 

Har köpt hem darkvax (Annie Sloan) så jag håller på å bekantar mig med den. Ville börja med något "enklare" så tog en ful blomkruka, då det inte gör något om det skiter sig och blir fult. 
 
Fy vilken suddig bild men aja, ni ser lite i alla fall ;)
 
Så här blev den efter lite fixande:
 
 
 
 
Paris Grey, Old White, clear & dark vax. 
 
Är lite skillnad att använda clear och darkvax. Ett tips är att använda clear som "grund" sen dark och sedan clear igen för att sudda ut eller fixa slutfinishen. Blir lättare då! Kommer absolut använda dark på flera projekt framöver. Men vill nog bli lite säkrare innan jag går på någon stor möbel :)
 
Övning ger färdighet ;)
 

Det tar sig

Det går framåt i boden. Alla väggar är målade och klara förutom den ena där det ska byggas igen lite. Efter ett gammalt fönster. Taket är nu riktigt bra! Eftersom det var i så dåligt skick har vi fixat en hel del och sen var det dags att måla det med. Gick superbra tills färgen tog slut.. Var typ 1 x 1 m kvar. Sånt där är irriternade haha. Men det blev väldigt fräsht och fint så jag är nöjd!
 
 
Tack till er alla som kikar in!! 
RSS 2.0