Förvandling

Mitt rum kommer snart genomgå en förvandling. Det ska tapetseras, målas om & bytas lister mm mm. Vill att det ska ske så snart som möjligt så jag har börjat sålt av lite möbler jag inte vill ha senare. Försöker putta igång projektet med andra ord ;) 
 
Sålde bland annat av denna stora teak bokhylla som direkt ersattes med det skrivbord jag målat & fixat till!
 
 
 
Kunde inte vänta med att ställa in den.. Som vanligt alltså ;) 

Första veckan

Nu kan man checka av första veckan på gymnasiet, gick fortare än jag trodde.. Dock har detta lett till frånvaro på bloggen. Synd men har verkligen inte haft ork eller tid för detta nu..
 
Vi är två florister på skolan, jättelite jag vet, är brist på folk som vill utbilda sig inom det.. Har gjort det lite krångligt för oss få som söker men nu är vi igång! Och det ger ju bra med jobb när det är dax för det! ;)
 
De två första dagarna lärde vi känna varandra, var på utflykt mm. På onsdagen följde vi vårat riktiga schema vilket var helt okej. På torsdagar & fredagar har vi karaktärsämnen hela dagarna vilket innebär att vi bara håller på med floristik. 
 
Under de två dagarna vi hade floristik hann vi med att planera, få en överblick om vad som kommer ske, information om våran APL (praktik), bundit rundbundna buketter med spiral & gjort dekorationer med oasis bland annat.
 
 
 
 
 
 
 
 

Två för vadå?

Här är de gamla stegarna jag fyndade. Tycker de är jätte charmiga! Och priset.. Säger bara att jag hade riktigt mycke tur!! Väldigt, väldigt sällan sånt här händer!
 
 
RSS 2.0