Studenten

Den 2:a juni tog jag studenten. Allt har gått så fort nu att jag inte riktigt hunnit med allt jag velat. Skulle kunna skriva en hel bibel om hur dagen vi tog studenten var. Men jag förkortar det hela och säger istället att det var en så sjukt MAGISK dag, UNDERBAR på alla vis, en dag jag SENT kommer att glömma.... Om nånsin... Det var både glädjetårar och ledsna miner, men allt var en sån speciell känlsa, en känsla man säkerligen inte kommer kunna ha igen. Inte på samma sätt iaf.
 
Att äntligen få lämna skolan jag nästan vantrivdes på, att få slippa alt tjaffs, det är såå himla skönt!!!
Det enda jag saknar är floristkomanjonerna och vår floristlärare Lisa <3
 
Här kommer några bilder från studenten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den 5:e juni, på söndagen flyttade jag ner till vårat torp i östergötland med all packning. Pendlade första veckan till jobbet mellan torpet & butiken. Söndagen efter, den 11:e flyttade jag in i lägenheten i stan.
 
Förstår inte vad tiden är ännu en gång.
 
Imorgon avslutar jag min andra vecka på nya jobbet. Redan andra dagen på jobbet skickades jag iväg i firmabilen för att låka och lämna bud och sedan hämta hem lite från vår grossist... Jossan ny i storstan och hitta rätt?! Nja, vi kör efter GPS:en! Haha!! Kan säga att jag gör det ett tag framöver med!
 
Trivs jättebra med nya kollegorna och auran på jobbet! Sjukt härlig miljö också! Mycket att göra om dagarna bara.
 
På tisdag har vi sommarfest på jobbet, tjohooo! Och på torsdagkväll åker jag till torpet för att fira midsommar med lite folk!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0