Tillbaks till de vanliga rutinerna igen.

Nu är mitt näst sista jullov över. Gick snabbt som vanligt men jag hann med en hel del i alla fall! Varit utomlands hann jag också med vilket var underbart.

Nu är det full rulle i skolan igen och man är tillbaks i de vanliga rutinerna igen. Konstigt att man kommer in i det så fort direkt.. Tänkte visa er några utav mina senaste arbeten i alla fall.. Blommor för mig = glädje så det kan väl aldrig vara fel? ;) 


Krispiga underbara tulpaner med ginst till. I bakgrunden ser ni min farmors underbara gamla brudklänning, hängde upp den på väggen.. En sån fin skapelse som är så gammal som denna tycker jag ska synas även när man inte bär den!


Här är min allra första glamelieros jag gjorde. Man plockar isär ett antal rosor och lägger bladen i storleksordning sen börjar man bygga på en knopp. Blad efter blad fäster man med ståltråd som man vikt som en liten märla, när man uppnåt den storlek man vill ha och använt dom rosbladen man plockade isär kan man dekorera dem på miljontals olika vis. Glamelierosor kan t.ex. Användas som brudbuketter. Häftig teknik tycker jag!Och här är min andra glamelieros jag skapat. 


Har även tränat på limteknik. Dekorerade en sko och såhär blev resultatet. Otroligt mycket pillergöra men de var det värt, en rolig grej att göra. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0